Renovering Stockholm

RING OSS - 08-111 111 24

Renovera Stockholm

Professionell renovering i Stockholm

Bor du i Stockholm? Behöver du hjälp med renovering? Då har du hamnat alldeles rätt. Renovering kan kännas som en besvärlig sak och ofta vill vi inte ens tänka på det. Vad ska vi göra med vårt kök? Eller badrum för den delen? Lättast blir det om vi låter någon hjälpa oss. Vi är ditt mest helomfattande renoverings-företag. Vårt arbete håller hög kvalitet och vår personal är alltid effektiva och proffsiga!

Vårt mål är att du ska kunna njuta av att renovera ditt hem eller ditt kontor och slippa uppleva någon ångest kring det hela. Därför har vi valt att utveckla vårt företag och erbjuda alla typer av renoveringstjänster du kan tänkas behöva. Vi hjälper dig med allt från planering av projekt till utförandet av renoveringen. Vi garanterar dessutom alltid att du blir nöjd med resultatet.

Då vet du när det är dags att renovera

Ibland kan det vara knepigt att veta när du behöver ta in hjälp för en renovering i Stockholm. Hur ser man vad som behöver göras? När ska du ta in en offert? Och vad kan du göra på egen hand? Många tycker om att jobba i sina egna hem och pyssla med mindre renoveringar. Men som ett professionellt företag med lång erfarenhet inom branschen måste vi vara tydliga med vissa tillfällen då du helst ska undvika hemmapyssel.

  • Fuktskador och mögel: Om du får fuktskador eller hittar mögel i ditt hem ska du kontakta någon som kan hjälpa dig på en gång. Fukt och mögel kan orsaka permanenta och farliga skador på ditt hem och ska därför hanteras an någon med erfarenhet.

  • Kök- och badrumsrenoveringar: Om du vill göra om ditt badrum eller ditt kök rekommenderar vi att du lejer ut arbetet för att garantera kvalitet. Badrum och kök är känsliga delar av hemmet och att misslyckas med dem kan komma att kosta dig dyrt. Även om du tycker att du har god smak kommer det att bli betydligt mycket bättre om du anlitar någon som tar sig an det som projekt. Hos oss finns badrumsrenoverare som renoverat badrum och kök i många år var erfarenhet du kan lita på. Om du vill att det ska bli bra så är det att föredra.

  • Ombyggnationer och tillbyggnad: Om du inte bara ska renovera i Stockholm utan även bygga till eller bygga om ditt kök, badrum eller annan del av huset för den delen så kommer arbetet kräva hjälp för att du ska garantera kvalitet. Dessutom finns det många lagar och regler kring ombyggnation och tillbyggnad som du kanske inte har koll på men som vi har. Därför är det bäst att överlämna projektet och arbetet som det innebär. Vi ser till att du hela tiden har bra koll på vad som händer och får vara involverad i processen.

Så, om du befinner dig i Stockholm och behöver hjälp med ett projekt är det bara att ta kontakt med oss. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi ser alltid till att göra att bra arbete, även om det handlar om stora eller små renoveringar. Kontakta oss för mer information.

OM OSS

Vårt mål är att du ska kunna njuta av att renovera ditt hem eller ditt kontor och slippa uppleva någon ångest kring det hela.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Renovering
08-111 111 24

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3355

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stockholmsrenovering.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga